U organizaciji Centra izvrsnosti Splitsko-dalmatinske županije, krenule su prijave za besplatni program edukacija Nastavnik za nastavnika koje se održavaju već petu godinu za redom. Edukacije će se provoditi od veljače do travnja 2022. godine, a ovogodišnji program edukacija je raznolik i obuhvaća aktualne i primjenjive teme u svakodnevnom radu s učenicima.

– Posljednje dvije godine posebno su izazovne za obrazovni sustav u cjelini, u kojem su se nastavnici morali prilagoditi novonastaloj situaciji i drugačijim metodama rada. Program edukacija Nastavnik za nastavnika prati moderne trendove u obrazovanju u kojem su stečena znanja i vještine direktno primjenjivi u učionici. Baš zato pozivamo nastavnike i stručne suradnike da se prijave na ovogodišnji ciklus edukacija i započnu novu godinu ulaganjem u sebe, poručili su iz Centra izvrsnosti.

Socio-emocionalna podrška u odgojno-obrazovnom sustavu, određivanje, praćenje i vrednovanje ishoda učenja, integracija suvremenih metoda učenja i poučavanja u obrazovnom sustavu, izrada digitalnih sadržaja za vrednovanje, kreativno pisanje, problemsko učenje i virtualna stvarnost, samo su neka od područja edukacija u ovogodišnjem ciklusu.

Oglas

Predavanja i radionice će se provoditi uživo, ali i po potrebi u virtualnim učionicama, u skladu s važećim epidemiološkim mjerama, a broj sudionika po pojedinoj edukaciji je ograničen.
Prijaviti se možete već danas na poveznici https://ci-sdz.hr/edukacije/, a iz Centra apeliraju da se nastavnici prijave samo za one edukacije za koje su sigurni da će ih moći pohađati.

Za sudjelovanje se može prijaviti svaki odgojno-obrazovni djelatnik iz Splitsko-dalmatinske županije, ali i susjednih županija.

MD / foto SDŽ