Izvlačenjem parova prvog kola jučer su započela događanja oko ovogodišnjeg, drugog po redu WTA Makarska Open turnira, koji uz događanja na tenis terenima donosi i bogat popratni program u organizaciji Turističke zajednice i Grada Makarske.

Niz zabavnih događanja pod nazivnikom WTA City potrajat će sve do završetka turnira, a započinje sutra (srijeda koncertom Vox Box banda ispred caffe bara Bety.

U četvrtak, na najpoznatijoj pozornice našeg Grada, Kačićevom trgu, održava se veliki koncert Klape Cambi koji će kao i uvijek do sada priuštii večer dalmatinske pjesme uz hitove Olivera, Gibonnija, Coce i drugih.

Oglas

U petak WTA City donosi događanja na dvije lokacije i to u Pivnici Pivac i Hops beer and food factory. Pivnica Pivac već drugu godinu godinu zaredom održava festival Vinly i Pivo, a koji se ove godine održava u sklopu programa WTA City-a.

Festival se otvara od 12:00 sati sajmom gramofonskih ploča, a tijekom trajanja sajma za atmosferu će se pobrinuti lokalni DJ-evi koji će iz svojih kolekcija probrati svoje omiljene ploče i zaboravljene hitove, dok ćemo u večernjim satima imati priliku zaplesati uz hitove po odabiru predstavnika Hrvatske Funk Delegacije, legendarnog kolektiva okupljenog oko neumorne želje za istraživanjem i prikupljanjem svjetskih i regionalnih funk i disco ploča.

Svega par metara dalje, u HOPS beer and food factory očekuje nas ništa lošiji program i to odličan groove i cjelovečernji plesnjak uz grupu Planet Groove koji svojim veselim i pozitivnim nastupom uvijek ugodno iznenade svoju publiku.

U subotu je na redu drugi dan Vinyl i pivo festivala na čijoj će pozornici nastupiti jedni od najpoznatijih imena glazbene scene u našoj regiji i to splitski elektro punk trio Rolo koji je zadužen za zagrijavanje publike, a za nastavak odlične atmosfere pobrinuti će se popularni hip-hop duo Who See, na veselje mnogobrojnih obožavatelja.

Na posljednji dan Makarska Opena, u Hops beer and food factory održat će se Makarska Open After Party, gdje će uz ritmove jednog od najangažiranijih splitskih DJ-eva – Matthew Bee, imati priliku zabaviti i uživati svi posjetitelji Makarske, a i samog WTA turnira.

Cijeli program WTA City donosimo u nastavku:

WTA CITY PROGRAM

07.06. Srijeda

Koncert: VOXBOX, 21:00 sati Lokacija: Caffe bar Bety

08.06. Četvrtak

Koncert: KLAPA CAMBI, 21:00 sati Lokacija: Kačićev trg

09.06. Petak

Vinil&Pivo Fest //

12:00 sati – sajam gramofonskih ploča uz nastup lokalnih djeva

20:00 sati – Hrvatska Funk Delegacija

Lokacija: Mala Obala – pored Pivnice Pivac

Koncert: Planet Groove, 21:00 sati Lokacija: HOPS – beer and food factory

10.06. Subota

Vinil&Pivo Fest

Koncert: RØLØ, WHO SEE, 20:00 sati Lokacija: Mala Obala pored Pivnice Pivac

11.06. Nedjelja

Makarska Open After Party 21:00 sati / DJ MATTHEW BEE Lokacija: HOPS – beer and food factory