Adi Šoše, pjevač iz Mostara kojega su proslavile “Zvijezde Granda”, snimio je spot “Put do tebe” čiji su se kadrovi hvatali baš na Makarskoj rivijeri, a u kojem je, uz mladog pjevača, glavna zvijezda Makarka Petra Čolak.

– Povezao nas je zajednički prijatelj, inače tekstopisac Armin Šaković, pitali su me bih li glumila u spotu i pomogla im oko izbora lokacija, i pristala sam. Izabrala sam Sv.Petar na lokaciji crkvice i svjetionika, Osejavu koju smo prošli brodom prema Tučepima, te Stupicu. Reakcije na spot su izvrsne. Spot je sniman prilično ležerno i opušteno i vladala je jako ugodna atmosfera na snimanju, što se i osjeti. Sam spot se svidio ljudima, a standardno dobro reagiraju na Adija koji je jako omiljen, posebno među ženama, i kojega podosta upsoređuju s Tošem Proeskim te mu predviđaju uspješnu glazbenu budućnost, ispričala nam je Petra dodajući kako je autor teksta Amil Lojo.

Do danas je spot imao skoro 170 tisuća pregleda, a neki od komentara na youtubeu osvrću se ne samo na vokal nego impresivne scene Makarske rivijere koja je ovim putem promovirana. Lijepa Petra nije ovdje bila samo model, nego kao u raznim drugim projektima, pravi ambasador svojeg zavičaja.

Oglas

Ivona Ćirak /foto screenshot