Saborska zastupnica stranke Centar ovaj je radni ponedjeljak provela u Makarskoj s građanima, predstavnicima udruge Osejava i Nezavisne liste Osejava te njihovom gradskom vijećnicom Ivanom Miočević Franić. Cilj ovog susreta je bio upoznavanje s problemima građana na lokalnom području, kako bi se zastupnica Puljak mogla u Saboru zalagati za njihova rješenja i interese građana.

– Problemi s plažama i lošim upravljanjem priobalnim pojasom pojavljuju se diljem Jadrana pa tako i u Makarskoj. Makarani su me upozorili na nezakonite radnje o kojima su prijavu podnijeli i USKOK-u. O svemu što sam čula ću pripremiti i postaviti nekoliko zastupničkih pitanja odgovornim ministarstvima. U dugoročnom je interesu svih građana Makarske razvoj njihovog grada, ali ne na način kojim se ugrožavaju prirodna bogatstva. Turizam kao najvažnija gospodarska grana je neodvojiv od zaštite okoliša – izjavila je zastupnica Puljak.

Inače, zastupnica strane Centar gotovo svaki ponedjeljak provodi u gradovima svoje X. izborne jedinice, ali i drugim gradovima Dalmacije, u susretima s građanima koji sa zastupnicom rado dijele svoje prijedloge, kritike, ideje i teme za koje smatraju da bi se trebale više zastupati u Saboru. Iduće druženje s građanima najavljeno je za ponedjeljak 21. veljače u Poljicima, gdje će se razgovarati o dugo iščekivanoj brzoj cesti Split – Omiš.

Oglas

MD/foto: PR