U organizaciji Grada Makarske, Turističke zajednice Grada Makarske i Udruženja obrtnika Makarska danas je održan uskrsni doručak, okupivši na Trgu 156. brigade nekoliko stotina građana i turista koji uskrsne blagdane provode u gradu pod Biokovom. Bura se ipak stišala i dopustila brojnim građanima i turistima uživanje u delicijama uskrsnog stola na otvorenom koje su ove godine pripremali najbolji kuhari iz makarskih hotela i restorana.

U pripremanju velikog uskrsnog stola sudjelovali su hoteli Park, Sol tourism, Valamar hotel Meteor, Aminess Hotels & Campsites, Osejava,
Bonaca i Palma, restorani Kalalarga, Bura, Gastro Diva, Point, Vicenco, Il Golfo, [email protected] factory, pekara Lipo&Friško, Zrno cukra, I bake, you take by Lena Šarić, Fritule Jeti, Vinarija Grabovac i Cvjećarnica Nena – objavili su danas iz Grada Makarske.

Svoj doprinos prezentaciji tradicionalne uskrsne ponude i ovog puta su dali Udruga Sunce i Matica umirovljenika Makarska, a za dodatne sadržaje ove su se godine pobrinuli Dječji vrtić ,,Biokovsko zvonce” i Agata Ravlić koja je igrom ,,Lov na pisanice” jednako zainteresirala i djecu i odrasle. Pak, za one najmlađe, Dječji vrtić ,,Biokovsko zvonce” osmislio je poseban dječji kutak gdje su mališani svih uzrasta izrađivali pisanice i različite uskrsne dekoracije.

Oglas

Za atmosferu su bili zaslužni i Ružica Čović i bend koji su nakon dugo vremena Makaranima i njihovim gostima priuštili glazbu uživo na gradskoj rivi.

MD/foto Grad Makarska