Sljedeći vikend (subota 13. 11. od 16:30 sati i nedjelja 14.11. od 11:00 sati) na GSC-u u Makarskoj odigrat će se završni turnir Kupa Hrvatske za uzrast U-14 na kojem nastupa 5 ekipa (Makarska rivijera,Nada Split, Sinj, Mladost (Zagreb) i Zagreb).

Ragbijaši Makarske rivijere pobjednici su prvog turnira održanog u Zagrebu sa maksimalnim učinkom od 4 pobjede te su glavni favoriti za osvajanje prvog mjesta i na ovom turniru.

– Ovaj turnir znatno će se razlikovati od prvog turnira odigranog u Zagrebu prvenstvo zbog toga što zbog niza problema nismo uspjeli praktički odraditi niti jedan trening u punom sastavu niti smo zbog loših vremenskih uvjeta i sadnje trave na glavnom terenu uspjeli odraditi tehničko taktički trening. Stoga smo se bazirali na podizanje fizičke spreme igrača. No, i dalje ne bježimo od uloge favorita na ovom turniru.

Oglas

Sretni smo što je ova nadarena generacija dobila priliku pred svojom publikom boriti se za naslov pobjednika u Kupu, te se nadam da ćemo uspjeti tituli prvaka Hrvatske osvojene u svibnju pridodati i naslov pobjednika u Kupu. Glavni konkurent nam je zagrebačka Mladost, koja je na prvom turniru završila druga, dok iz prikrajka svoju priliku vreba i splitska Nada. Pozivam sve prijatelje sporta i ragbija da ovaj vikend dodju i uživaju u utakmicama svih ekipa – rekao je u najavi Stipe Muhtić, trener Makarske rivijere.
MD / foto FB