Restoran Skif u Igranima osvojio je nagradu za najbolji restoran ovogodišnje turističke patrole Večernjeg lista, i to u konkurenciji 29 jadranskih restorana koje je patrola obišla.

– Ova nagrada ne pripada samo meni, već cijelom timu. Hvala svima od srca. Moram priznati da sam iskreno iznenađena. Dobiti ovako priznanje usred ljeta kada sam više na nekim postavkama automatskog pilota, u stalnom žongliranju između gostiju, personala, nabave, papirologije i obitelji, znak je da se trebam zaustaviti na trenutak, pogledati oko sebe i biti zahvalna, jer ovo što radimo ide dobrim putem. A recept je da moraš dati svoj maksimum, tako da ćete mene uvijek naći u restoranu, gdje ili čistim, slažem, pišem, dočekujem i poslužujem goste. Obitelj je osnova svega, pa je tako i u našem Skifu – kazala je novinarima vlasnica Ljubica Ivanac.

– Majka Zdenka je bila šefica kuhinje prvih nekoliko godina i stvorila je jake temelje koje se trudimo zadržati. Velika pomoć su suprug Tomislav i kći Mia – kazala je Ljubica Ivanac, a u potrazi za najboljim restoranom mjesta na Jadranu , Skif je zaslužio Večernjakovu veliku zvijezdu, s ocjenom 98 od mogućih 100 bodova – piše Večernji.
MD/foto: screenshot/instagram

Oglas