Makarska dizajnerica Marija Ivanković nakon 15 godina rada odlučila je nedavno svoje proizvode i stvaralački kutak brenda Ruke preseliti u sam centar starog grada, u prostor na vrhu Prvosvibanjske ulice otvoren prije tjedan dana.

Ivanković je poznata po svojim unikatnim kožnim modnim dodacima, torbama, ruksacima, nakitu, a u razgovoru za naš portal kazala je da je jako sretna zbog dolaska u ovu malu modnu oazu u centru grada, gdje se nalazi još jedan glasoviti domaći brend, Marina Design.

– Ja sam, iskreno, još uzbuđena oko svega bez obzira što sada i nije neko idealno vrijeme za poslovne poteze. Kada se otvorila prilika za doći u ovaj prostor, dodatni razlog je svakako bilo i što je preko puta Marina s kojom imam godine suradnje, ali u pitanju je svakako i najživlja kala od okolnih, koja ima jednu svoju posebnu atmosferu i osjećaj zajednice- dodaje dizajnerica. Kazat će i da je optimistična po pitanju nadolazećih mjeseci i turističke sezone, te da planira i dodatne sadržaje čim se okolnosti smire. – Ideja mi je, i želja, da uz svoje proizvode polako predstavljam i rad drugih autora, kroz izložbe i druga događanja, time dati i jedan dodatni sadržaj. Naravno, sve to ovisi o situaciji u kojoj se budemo nalazili, ali po tom pitanju sam optimist i vjerujem da će nam se život relativno brzo vratiti u normalu – govori Marija Ivanković.
O.F. / foto: O.F.

Oglas