U Modrom jezeru u Imotskom provrela su vrela i jezero se u noći sa nedjelje na ponedjelljak počelo puniti vodom.Na radost Imoćana. No na dijelu još uvijek presušenog jezera osvanuli su u ponedjelljak ujutro neobični znakovi- donosi Radio Imotski.

Kako pišu, u pitanju je  zanimlljiva umjetnička instalacija  od neobičnih krugova povezanih ravnom crtom, s nekom neobičnom strelicom,  sve poprilično veliko pa se i prostim okom vidi iz svih predijela jezera.

Oglas

-Onaj tko se noćas odllučio sići na dno jezera (jer u nedjelju još toga nije bilo) i sve ovo napraviti, mora da se dobro pripremio ,a bilo bi lijepo i doznati što sve ova instalacija predstavllja.Sve u svemu zanimljivo ,a umjetnik se dobro i naradio.Sići po noći na dno jezera,po mraku sve to ucrtati(vjerojano je prije i odredio koordinate) zaslužuje respekt.Da ništa drugo to se po prvi put dogodilo na dnu presušenog jezera.Mi smo zabilježili to kamerom,jer već sutra voda će prekriti taj neobičan umjetnički izričaj. Vanzemaljski sigurno nije – piše Radio Imotski.

M.D.