Naslovnica VIJESTI Dalmacija SD ŽUPANIJA: U Makarskoj sedam pozitivnih testova

SD ŽUPANIJA: U Makarskoj sedam pozitivnih testova

 – ​Splitsko-dalmatinska županija u posljednja 24 sata bilježi dupli porast broja novooboljelih kojih je sada 154, a jedina dobra vijest je da nitko nije umro, poručili su u srijedu  iz županijskog Stožera civilne zaštite.

Prema izvješću županijskog Nastavnog zavoda za javno zdravstvo, od ukupno 909 obrađenih testova danas su 154 novooboljele osobe s područja Splitsko-dalmatinske županije pozitivne na covid infekciju i to iz Splita 79, ​iz Kaštela i Solina ih je po 12, sedam iz Makarske​, šest iz Omiša, pet iz Sinja, te četvero iz Trilja. Vrlika, Hrvace i Klis broje po tri novozaražena, Trogir, Dugi Rat, Marina, Vrgorac, Podstrana i Proložac po dvoje zaraženih, dok jednoga imaju Imotski, Supetar, Dicmo, Okrug, Otok, Podgora, Prolo​žac, Seget, Tučepi ​i​ Zmijavci.

Oglas

​”​Od ukupnog broja novooboljelih 98 osoba su kontakti prethodno oboljelih dok se ostali epidemiološki obrađuju. Ukupno ​se ​1454 osobe nalaz​i​ u samoizolaciji​, na bolničkom liječenju ​je 65 covid pozitivnih osoba u KBC-u Split dok se ​pet​ osoba nalazi na respiratoru.​ Prema izvješću KBC-a Split u protekla 24 sata nema preminulih osoba​”, ističu u Stožeru​.

Hina