Vikend za nama donio je još jedno fantastično ostvarenje makarskog sporta! Naša Klara Andrijašević natjecala se na pojedinačnom seniorskom PH, s kojeg se vratila s čak dvije osvojene medalje!

Ovogodišnje prvenstvo Hrvatske održalo se u Karlovcu, a najbolja makarska sportašica nastupila je u dvjema disciplinama, trčanju na 1500 i na 800 metara. Ova prva ujedno je i Klarina udarna trkačka dionica, a da je to zaista tako imali smo se priliku uvjeriti i na ovom mitingu. Klara je odradila sjajnu utrku te je na kraju došla do zlatne medalje! No, tu nije bio kraj Klarinim odličjima u gradu na četiri rijeke. Andrijašević je nastupila i na 800 metara, disciplini u kojoj u posljednje vrijeme niže vrlo dobre rezultate. Dobru formu prenijela je i na natjecanje u Karlovcu, te je kroz cilj prošla kao treća!

Bio je to fantastičan dan za Klaru, koja je na izuzetno važnom natjecanju došla do zlatne i brončane medalje! Što reći osim svaka čast! Klari sada predstoji nekoliko mitinga u Sloveniji i Italiji, a uz trenutnu formu nesumnjivo je da je pred njom još pregršt odličnih ostvarenja!

Oglas

Dora Srzić / foto AK Sveti Marko