Pornhub Premium bit će dostupan svima onima koji će se pretplatiti na kanal, a neće biti ni nikakvih zahtjeva za plaćanje sadržaja koji će korisnici konzumirati – piše 24 sata.

Nakon što je početkom tjedna Amazon objavio kako će njegova usluga streaminga biti besplatna za mjesec ožujak u svim crvenim zonama Italije, stranica za odrasle ‘Pornhub’ odlučila je isto napraviti. Tako će jedan od najvećih kanala sa pornofilmovima na svijetu biti besplatan za Talijane sve do 3. travnja.

Pornhub Premium bit će dostupan svima onima koji će se pretplatiti na kanal, a neće biti ni nikakvih zahtjeva za plaćanje sadržaja koji će korisnici konzumirati.

Oglas

Ova inicijativa ide u korist digitalne solidarnosti koju promiče talijanska vlada kako bi pomogla svom stanovništvu za vrijeme prisilne karantene. Osim Pornhuba tu je i mnoštvo drugih internetskih servisa koji će besplatnim sadržajem omogućiti pristup svim Talijanima.

Italija je četvrtog dana karantene imala ukupno 15.113 potvrđena slučaja korona virusa i 1106 smrtnih slučajeva. Talijanska vlada uvela je drastične mjere kako bi suzbila širenje virusa, pa tako nema javnih okupljanja, odlazaka u kina, kazališta, teretane ili disko klubove – piše 24 sata.

M.D. Ilustracija Pixabay