Udruga Dalmatinski samci Nedjeljka Babića Gangstera već godinama uporno spaja usamljena srca, tako rekući, sa svih krajeva Europe, a kada ga god sretnete u gradu, očekujte zanimljivu priču. Tako je bilo i jučer na sred makarske rive, gdje se oko imotskog bračnog posrednika okupilo i petnaestak prolaznika, a vidjevši nekakav šušur u daljini, uskoro im se pridružila i naša ekipa.

Babić s jednim uhom na mobitelu, a na klupi do njega harmonikaš s instrumentom. Čeka se tajanstvena dama koja ima doći svaki čas.
– Evo, došao mi je momak iz Njemačke, a ja sam mu našao jednu Makarku i sada je čekamo da se pojavi, kazao nam je Babić pokazujući na mladića koji se vrpoljio u blizini. Kako nam govori, jučerašnju “turu” započeli su još u Biogradu, potom su bili u Splitu, a nakon Makarske je na redu Podgora i za kraj, ni više ni manje, Dubrovnik kamo je vodio jednu djevojku iz Zagreba.

Naravno, i nas je zanimalo tko je tajanstvena Makarka koja se trebala pojaviti, pa smo odlučili pričekati malo. Sličnu su ideju očito imali još mnogi, pa je barem desetak gledatelja također promatralo rasplet situacije. Ukoliko je tajanstvenu Makarku uplašila mnogobrojna publika kod trajektnog pristaništa, apsolutno je razumijemo – ukratko, nismo je uspjeli dočekati. Uskoro su Gangster i prateća ekipa promijenili lokaciji pa ne znamo kraj priče, ali ako je suditi po do sada ulaganom trudu ovog živopisnog Imoćanina, ne sumnjamo da su se mladić i dama iz priče na kraju i sreli. Ukoliko vas interesira pronaći srodnu dušu preko Nedjeljka Babića i njegove agencije, prilažemo vam vizitku.

Oglas

M.D.