Da nam je netko prije samo dvije godine rekao da će se noćni život preseliti u neke ranije sate, ne bismo mu vjerovali. Još manje bismo vjerovali da nas je netko uvjeravao kako će se matineji jednako radovati adolescenti i ljudi mlađe ili srednje dobi, i da će ista ta matineja počinjati kad i školski plesovi, u 8 sati, dok se još nije ni smrklo, odmahnuli bismo rukom na taj scenarij. Predugo traje trend pomicanja vremena izlaska koji je u vremenima prije korone došao do ponoći.

Međutim, u ponoć je sada – fajrunt. Špica, i to kako s fotografija vidite, s “full opremom”, počinje u novom normalnom dobu već u 8, a i pepeljuge i prinčevi zabave napuštaju točno u ponoć. Nema tolerancije, nema šale, kontrole su preintenzive, a kazne previsoke da bi se noćnim pticama gledalo kroz prste i pet minuta.

I evo, problema nema.

Oglas

Zbog svega ovoga, Makarska kao destinacija, o čemu smo pisali i prije par dana potkrijepivši svoje tvrdnje statistikom, nije manje atraktivna. Dok boljega nema, dobar je i party koji završava u ponoć.

Red ispred Makarane dovoljan je dokaz tome.

Ivona Ćirak /foto Lejla Hadžiabdić