Već u prvom napadu Square dolazi do rezultatske prednosti, čime se mogao naslutiti konačan epilog susreta. Primić je dugom loptom proigrao Đuraša, koji se na poziciji pivota oslobodio Musinova i sa 7 metara zabio u suprotni kut nemoćnog Baškovića za 1-0. Prvu priliku gostiju bilježimo u 4.minuti, kada Osredkar u situaciji 2 na 1 proigrava Kazazića, koji loše puca pored gola. Uzvratili su domaćini preko Pelea koji lijepo prolazi kroz protivničku obranu i izlazi sam pred Baškovića, no vratar gostiju sjajnom intervencijom spašava svoju momčad. U 8.minuti Bašković još jednom spašava goste, najprije obranivši udarac Micevskog, da bi odbivena lopta došla do uraje koji iz blizine pogađa Baškovića u glavu. U 10.minuti Square dolazi do povećanja prednosti. Bašković je pod pritiskom Dubrovčana ispucao loptu u aut, no gosti vrlo brzo vraćaju loptu u igru, a Pele s 9-10 metara iskosa s lijeve strane pogađa suprotni kut za 2-0. U 12.minuti još se jednom trese mreža gostiju. Hrkač je prošao Kazazića i sjajnim udarcem s 10ak metara zabio za 3-0. Nastojanja gostiju da do odmora smanje zaostatak nisu urodila plodom. Dubrovčani su tako na odmor otišli s lijepom prednošću.

U 28.minuti Makarani su imali lijepu priliku iz kontre 2 na 1, no Vuković na dodavanje Pulinha ne uspijeva savladati Primića. U slijedećoj minuti Square dolazi do novog zgoditka. Vuković je izgubio loptu na centru, a u brzoj kontri domaćih Pele na dodavanje Đuraša zabija za velikih 4-0. Na isteku iste minute još se jednom trese mreža Makarana. Micevski je povukao kontru, odigrao kratko s Lozanom i s desne strane izišao sam pred Baškovića, te ga rutinski savladao za 5-0. Nakon toga Makarani prelaze na igru s Musinovom u ulozi golmana-igrača, te u 36.minuti dolaze do zgoditka, kada na ubačaj Lucasa s desne strane u sredinu utrčava Babić i zabija za 5-1. U slijedećoj minuti još se jednom trese mreža domaćih. Musinov je s desne strane ubacio u kazneni prostor za Bajrušovića koji zabija za 5-2. Sve nade gostiju potopljene su u 38.minuti kada Cvjetković duboko sa svoje polovice zabija preko cijelog terena u nebranjen gol za 6-2. Gosti su do kraja smogli tek ublažiti poraz kada Fideršek u 39.minuti nakon prekida zabija za konačnih 6-3. Square je tako i drugi put ove sezone slavio protiv aktualnih prvaka, koji su novim gubitkom bodova još dalje od startne ‘jedinice’ uoči doigravanja. Olmissum će sutra pred svojim navijačima igrati protiv Futsal Dinamo, gdje će imati priliku pobjedom se učvrstiti na vrhu ljestvice.

Izvor: Crofutsal

Oglas
SQUARE – NOVO VRIJEME APFEL 6-3 (3-0)

SQUARE: Zoran Primić, Haron Džanković, Hrvoje Cvjetković, Blago Gašpar, Marko Kuraja, Jose Carlos Lopez Lozano, Adrijan Micevski, Antonio Konsuo, Josip Nebergoj, Maro Đuraš, Leonardo Dos Santos Pele, Mirko Hrkač, Alen Turuk, trener: Frane Despotović

NOVO VRIJEME APFEL: Filip Bašković, Mate Vuković, Anderson Alves Carneiro Da Silva Pulinho, Lucas Vinicius De Santana Brito, Nikola Pašalić, Igor Osredkar, Ante Sokol, Duje Bajrušović, Vedran Kazazić, Marin Musinov, Matej Fideršek, Sven Anton Horvath, Saša Babić, Jakša Herceg, trener: Teo Strunje

STRIJELCI: 1-0 Đuraš (1′), 2-0 Pele (10′), 3-0 Hrkač (12′), 4-0 Pele (31′), 5-0 Micevski (31′), 5-1 Babić (36′), 5-2 Bajrušović (37′), 6-2 Cvjetković (38′), 6-3 Fideršek (39′)

AKUMULIRANI PREKRŠAJI: Square 7 (5+2); Novo Vrijeme Apfel 8 (3+5)

ŽUTI KARTONI: Kuraja (26′), Pele (39′) – SQUARE Babić (37′) – NOVO VRIJEME APFEL IGRAČ

UTAKMICE: Leonardo Dos Santos Pele (SQUARE)