U organizaciji JU Makarska razvojna agencija MARA u srijedu 26. veljače održat će se prezentacija „Predstavljanje poziva za dodjelu bespovratnih sredstava u okviru EUROPSKOG SOCIJALNOG FONDA za 2020.“, namijenjena predstavnicima gradskih udruga i javnih ustanova. Mjesto održavanja je u prostorijama Centra za razvoj poduzetništva i civilnog društva, na adresi Hrpina 1 s početkom u 10 sati.

Svrha prezentacije je predstaviti natječaje koji će se raspisivati u 2020. godini, a radi informiranja i pravovremene pripreme projektnih prijedloga potencijalnih prijavitelja.Program prezentacije pripremljen je sukladno Godišnjem planu objave poziva na dostavu projektnih prijedloga za 2020. godinu u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Kako najavljuju iz MARA-e, vremenski okvir prezentacije je 45 minuta, a dolazak možete potvrditi  putem e-mail adrese: [email protected] Treba navesti: ime i prezime osobe (ili više osoba) koje će pohađati radionicu te organizaciju civilnog društva ili javnu ustanovu koju zastupa.

Oglas

M.D.