U Pazinu je otvoren 6. Forum obiteljskog smještaja (FOS), koji se održava u organizaciji Zajednice obiteljskog turizma Hrvatske gospodarske komore te uz potporu Hrvatske turističke zajednice.

Direktor Hrvatske turističke zajednice
Kristjan Staničić je prilikom otvorenja foruma kazao kako je Hrvatska i ove godine zadržala poziciju vodeće i najsigurnije turističke destinacije Mediterana, čemu je snažan doprinos dao segment obiteljskog smještaja.

„Ovako dobri rezultati obiteljskog smještaja, ostvareni u okolnostima globalne pandemije, potvrda su njegove kvalitete i prepoznatljivosti na turističkom tržištu.

Oglas

Riječ je o segmentu smještajne ponude koji predstavlja sinonim za autentičnost turističkog doživljaja jer upravo kroz obiteljski smještaj našim gostima možemo pokazati kulturu destinacije u kojoj borave.

Nastavit ćemo provoditi sve aktivnosti koje za cilj imaju daljnje pozicioniranje Hrvatske kao destinacije kvalitetnog i sigurnog obiteljskog smještaja koji je, osim na domaćem tržištu, najtraženiji oblik smještaja i na tržištima kao što su Njemačka, Italija, Poljska, Češka, Slovačka, Mađarska i Francuska“, izjavio je Staničić.

MD/ foto MD