Još nekoliko dana ostalo je do subote 25.rujna, kada se na Spomeniku s početkom u 17 sati održava 9. Memorijalni festival Mike.

Obzirom na cijelu situaciju s pandemijom, ovaj festival se trebao održati u travnju 2020. godine međutim nisu bila dopuštena javna okupljanja pa je odgođen. Iako smo se nadali raspletu u kojem ćemo moći imati festival na kakav smo navikli, bez ograničenja, s puno zabave i sporta, ipak smo se odlučili prilagoditi trenutnoj situaciji i održati festival prema trenutnim dopuštenjima, dakle uz Covid certifikate i testove, za maksimalno 1000 gostiju – kažu organizatori.

Festival će ove godine biti u nešto drugačijem izdanju, nema tradicionalnih sportskih turnira u malom balunu, košarci i bućama, međutim imat ćemo kreativne radionice koje će voditi Tina Divić, vlasnica ateljea RinTinTina i Petra Buljubašić, makarska vizažistica. Tina je pripremila radionicu slikanja vinom a Petra će oslikavati lica posjetitelja. Sportski dio će ovog puta biti u vidu street workout showa, koji su za naš festival pripremili momci iz Wolfs Bar-a Makarska. Za glazbu u popodnevnom programu su zaduženi prijatelji s Magic Time Vinyl festivala iz Imotskog i naravno naš domaćin dj Zoran Spajić.

Oglas

Najočekivaniji događaj je zasigurno koncert riječkog benda Let3 koji bi trebao početi oko 21 sat.

-Pozivamo sve ljude dobre volje da nam se pridruže na našem najveselijem humanitarnom događaju ovu subotu na Spomeniku na Glavici, uz pridržavanje epidemioloških mjera, stoga ponesite svoje certifikate ukoliko ih posjedujete. Sve osobe koje ne posjeduju covid certifikate mogu se testirati brzim antigenskim testovima na samom ulazu, po akcijskoj cijeni od 50 kn.

Ovim putem se želimo i zahvaliti svim donatorima i volonterima koji su se odazvali našim molbama i bez kojih bi ovo sve bilo nemoguće – poručuju iz Udruge Mike.
MD/foto Press