Veslači makarskog Biokova ovog tjedna imaju mnogo razloga za zadovoljstvo – nakon što se prije nekoliko ponovno započelo s redovnim treninzima, danas je u Donjoj luci održana i prigodna svečanost u kojoj su napokon predstavljene i preuređene klupske prostorije. Naime, nakon gotovo dvije godine radova riješeni su problemi s hidroizolacijom, sređena teretana, a preuređenjem prostora klub je dobio i mušku i žensku svlačionicu, mali ured te napokon i prostor za wc.

Sve je to bio razlog da se danas oko podneva kod klupskih prostorija okupe članovi i prijatelji kluba kao i predstavnici Grada Makarske i gradskih institucija. -Kvalitetom obavljenih radova smo prezadovoljni, teško da smo mogli dobiti išta bolje. Toliko godina uvjeti nisu bili zadovoljavajući iako su djeca marljivo trenirala, međutim stanje u kojem se prostor nalazio jednostavno nije omogućavalo da klub ide naprijed. Vjerujem da će se uvjeti u kojima od sada možemo raditi odraziti i na buduće rezultate kluba – kazala nam je makarska veslačka legenda Žarko Antunović.

Ovom prigodom su iz kluba iskoristili podijeliti i 15ak zahvalnica za prijatelje i sponzore koji su kroz proteklo razdoblje pomogli normalnom funkcioniranju kluba, a nakon službenog dijela svečanosti okupljeni su se ostali družiti na prigodnom domijenku.
O.F. / D.A.

Oglas