U sklopu projekta Exercitatione, koji se financira iz Europskog socijalnog fonda i kojemu je nositelj Javna ustanova Makarska razvojna agencija MARA, u srijedu je održana svečana dodjela uvjerenja za trinaest polaznika programa usavršavanja za voditelja turističke poslovnice.

Ravnateljica razvojne agencije MARA Lidija Vukadin Vranješ čestitala je svim polaznicima na uspješno završenom programu, dok se projektna koordinatorica i voditeljica Kluba za zapošljavanje Marina Herceg kratko osvrnula na posljednja dva mjeseca aktivnosti tijekom provedbe programa.  Diplome je polaznicima podijelio prodekan Visoke škole Aspira, Mario Buble uz prigodne riječi i čestitke zamjenika gradonačelnika Grada Makarske Dražena Nemčića.

Inače, ovaj program usavršavanja tek je jedna u nizu aktivnosti koje se provode uz nositelja Visoku školu za management i dizajn Aspira. Polaznici programa usavršavanja su nezaposlene osobe, korisnici usluga Kluba za zapošljavanje koji su se prethodno prijavili na programe usavršavanja. Nakon dva mjeseca pohađanja svih predavanja naposlijetku su uspješno položili stručni i završni ispit te dobili uvjerenje o položenom ispitu za voditelja poslovnice. – Program je za sve polaznike organiziran u Makarskoj kako polaznici ne bi trebali putovati u Split. Radujemo se budućim suradnjama u nastojanju povećavanja konkurentnosti na tržištu rada za naše sadašnje, a i buduće polaznike – kazala je Lidija Vukadin Vranješ.

Oglas

O.F. / D. Antonini