Novo Vrijeme Apfel je u četvrtfinalu prvenstva dvokorakom izbacio ”susjede”, momčad Vrgorca. Iako su obje utakmice bile pune preokreta, sretniji i spretniji su bili prošlogodišnji finalisti, Makarani.

U Petak na svom terenu dočekuju ugodno iznenađenje, momčad Mladena Perice Štrle, šibensku Crnicu. Najavu susreta, te dojmove o četvrtfinalu, o svojim igrama, te planovima dao je za Crofutsal povremeni hrvatski reprezentativac, Toni Jelavić.

-Susreti s Vrgorcem su bili teški kao što smo i očekivali. Obje utakmice u regularnom dijelu su nas pobjedili tako da nam motiva nije falilo. Mislim da smo u obje utakmice pokazali više od njih i da smo zasluženo prošli dalje, teško kao što smo i očekivali – kazao je Jelavić najavivši i skorašnje polufinale doigravanja protiv Crnice.

Oglas

-Crnica je odlična ekipa i to je pokazala sada protiv Alumnusa. Sastavljena je od odličnih pojedinaca koji mogu jednim potezom riješiti utakmicu. Od njih smo također izgubili, ali u nijednom susretu nismo bili kompletni – dodao je.

Jelavić se, inače, ove godine vratio iz Vrgorca u redove Novog Vremena. Kazao je i da je nakon dvije pobjede u Svebiokovskom derbiju atmosfera u momčadi izvrsna. Makarani, smatra, mogi sve do samog kraja.

-Novo Vrijeme vidim kao prvaka na kraju sezone, jer nam je to cilj od samog početka – kaže Toni Jelavić .

M. D. /MNK Novo vrijeme Apfel