Klub navijača Torcida Makarska rivijera oglasio se danas priopćenjem u kojem pozivaju javnost na akciju pomoći četveročlanoj obitelji direktno pogođenoj posljedicama nedavnog potresa. Kako su pritom ostali bez kuće, makarski navijači odlučili su im pomoći najviše što mogu.Poziv prenosimo u cijelosti.

– Poslije niza razornih potresa koji su pogodili Banovinu, osjetili smo potrebu i danonoćno bili na terenu sa ljudima te nadljudskim naporima pomogli pogođenima i uvjerili se u težinu situacije.

Dani provedeni na terenu omogućili su nam da upoznamo ljude koji su direktno pogođeni i kojima je u ovom trenutku najteže.

Oglas

Prva na redu je četveročlana obitelj, koja je ostala bez svega, svoga doma, a i posla koji im je bio jedini prihod za život. S obzirom na cijelu tu situaciju, odlučili smo ostaviti svoje poslove, obitelji i pomoći im sanirati štetu koliko god to vaše i naše donacije budu dozvoljavale.

Stoga, TRAŽIMO DONACIJE GRAĐEVINSKOG MATERIJALA, FINANCIJSKA SREDSTVA ZA KUPNJU MATERIJALA (uplata na račun, poklon bonovi..) TE PRIJEVOZNIKA.
(Najpotrebnije su oplate za šalovanje i podupirači (šprajcevi))

SVAKA POMOĆ JE DOBRODOŠLA!

Svjesni smo situacije oko nepovjerenja u neke organizacije i udruge te brige hoće li donacije završiti u prave ruke. Zato pozivamo SVE da se pridruže i budu sigurni da će završiti tamo gdje je zaista potrebno!

..i ne mislimo stati na ovome!

Za sve donacije i pitanja molimo vas da nas kontaktirate putem maila: [email protected]

Dodatne informacije:
099 825 4828 Luka
099 247 2797 Josip

Uplata na (privatni) račun:
Vice Glučina
Privredna banka Zagreb
HR8023400093207269936