Baškovođani se ovih dana pripremaju za 43. po redu izdanje tradicionalnog Prvosvibanjskog uranka koji i ove godine donosi bogat program i mnoštvo događanja koja će se protegnuti u razdoblju od 29. travnja do 1. svibnja.

Program započinje u subotu 29.travnja u centru Baške Vode s predstavom Klauna Šarenka, a potom i Tribute to Vinko Coce koncertom. U nedjelju 30.travnja veliku feštu priredit će grupa Dalmatino uz progodni vatromet, a događanja u ponedjeljak 1. svibnja započinju od 9 ujutro i traju kroz čitav dan.

Program otvara budnica Općinske glazbe Baška Voda, program se nastavlja podjelom cvijeća te nastupima klape Srdela i benda Specijalci od 10 sati, dok vrhunac zabavnog programa slijedi oko podneva.

Oglas

Od 11:50 tako starta Međunarodna utrka charter magaraca, zatim Utrka konobara, Alka u kariolama, potezanje konopa i natjecanje na lojavoj gredi, sve uz bogate nagrade od pehara, pršuta, demejani vina pa do pečenog janjeta. Od 19 sati slijedi glazba uživo, i to Dreamers acoustic duo u restoranu Puntin.
O.F. / foto MD