Nemoguće je bilo ne osjetiti ponos kad se u subotu navečer na televiziji pojavila Ružica Čović. Naša Tučepka nastupala je u drugoj emisiji nokauta glazbenog show-a ‘The Voice’, gdje je tražila svoju kartu za daljnju fazu natjecanja, dvoboje. I dobila ju je, i to kao prva odabrana od strane svog mentora Ivana Dečaka, koji je između svojih četvero natjecatelja baš Ružicu izabrao kao prvu koja sigurno ide dalje.

Ružica je za ovaj nastup izabrala pjesmu ‘Ain’t nobody’ Chaka Kana te doslovno pomela pozornicu, kako vokalno tako i scenski, što nije prošlo nezapaženo ni kod publike ni kod mentora. – Bilo je grešaka na probama, bilo je zahtjevnih mjesta koja nisu uvijek ispadala najbolje ali ja sam tvrdoglava i znala sam da može biti baš kako treba – izjavila je nakon emisije Ružica, koju je njen mentor u najavnoj špici opisao kao ‘velikog radnika’.

-Večeras sam zapravo prvi put čuo njenu izvedbu od početka do kraja jer smo na probama radili po segmentima i nemam što reći, bila je odlična – komentirao je mentor Dečak sa svojim kolegama, priznavši kako mu je nastup Ružice promijenio prvotne odluke koje je imao u glavi nakon probi. U subotu je na rasporedu posljednja emisija nokauta, a nakon nje slijede dvoboji, u kojima mentori suprotstavljaju svojih odabranih šest kandidata u duetima. S kim će u dvoboj Ružica i kakav će kraj u njemu izvući ostaje nam za vidjeti te joj poželjeti sreću!

Oglas

R.I. / foto Dario Njavro/HRT