Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u Italiji u posezonskom razdoblju, nakon poslovnog sajma TTG u Riminiju, nastavlja s promidžbenim aktivnostima te je s ciljem promidžbe turističke ponude i ostvarivanja novih kontakata sudjelovalo na poslovnoj radionici u Veneciji.

Uz Hrvatsku kao destinaciju, svoju ponudu predstavilo je 30 izlagača među kojima su i zemlje poput Grčke, Izraela, Tunisa i Malte. Sudionicima radionice predstavljene su brojne kulturno-povijesne znamenitosti te mogućnosti organiziranog i individualnog odmora u Hrvatskoj.

Odazvalo se ukupno 100 agenata iz regija Veneto i Friuli Venezia Giulia, a u okviru radionice prikazan je i promidžbeni film „Safe stay in Croatia“ te su distribuirani promidžbeni materijali Hrvatske turističke zajednice. Obzirom na povoljnu geografsku poziciju Hrvatske i da postoji veliki interes, partneri su izrazili nadu oporavku zbog globalne pandemije koronavirusa kako bi se realiziralo što više turističkih dolazaka s talijanskog tržišta.

Oglas

Dodajmo kako je riječ o prvoj poslovnoj radionici u organizaciji Zračne luke Marco Polo blizu Venecije od pojave pandemije koronavirusa, a da se radi o međunarodnoj zračnoj luci od velikog interesa govori i odličan odaziv turističkih organizacija zemalja koje imaju svoja predstavništva u Italiji te ostalih poslovnih partnera, aviokompanija, turističkih agencija i turoperatora – obavještavaju iz HTZ.

MD/foto Pixabay