Nevjerojatnu sreću u nesreći imala je danas popodne makarska vozačica, čiji je automobil u vožnji pogodila kupa s krova kuće u ulici  Ante Starčevića, kod skretanja s ulicom slikar Gojaka. Oko 16 sati silina bure raznijela je kupe s krova obližnje kuće, koje su potom zasule ulicu.

-Bila sam u koloni, trebala sam skrenuti kada me je u vožnji samo odjednom udarilo. Probilo šajbu, mislila sam da će me ubiti – vozačica se doslovno tresla od šoka. Uskoro je razbijeni automobil, peugeuot požeških registracija pokupila vučna služba, a pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Makarska krenuli ‘očistiti’ ostatak kupa koje su direktno prijetile.

-Mi smo otkinuli ovo što je upitno, međutim ne možemo dalje. Ne možemo skinuti cijeli krov. Trebalo bi zatvoriti promet dok bura sasvim ne prestane jer je realna opasnost da će ponovo padati – doznajemo od makarskih vatrogasaca koje smo zatekli na mjestu događaja.

Oglas

Zbog vremenskih neprilika i opasnosti padanja kupa s krova na prometnicu, ulica Don. Mihovila Pavlinovića od Doma zdravlja do križanja ulica A. Starčevića i ulice slikara Gojaka zatvorena je za promet, a iz GCOM upućuju građane na obilazne ulice.

O.F.