Iako se bliži kraj školske godine, u srednjoj školi fra Andrije Kačića Miošića učenici su itekako aktivni.

Koordinatorica projekta Antonia Puharić i profesorica Slavica Galić Zaradić osmislile su način kako da ih dodatno motiviraju i pozovu na suradnju. Nagradni natječaj za izradu službenog loga Erasmus+ projekta naziva MoDi – Motivacija i Digitalizacija objavljen je krajem travnja na mrežnim stranicama škole s ciljem uključivanja učenika u izradu službenog loga.

Po završetku natječaja stručna komisija ocijenila je radove te izabrala najbolje. Komisiju je rukovodila koordinatorica projekta profesorica Antonia Puharić, a ostali članovi su bili: Dijana Martinčević, prof. njemačkog jezika i povijesti umjetnosti, Nikolina Filipović Baban, školska psihologinja i Tamara Buvinić, školska knjižničarka.

Oglas

Kako bi još više uključili učenike, odlučili smo tri najbolje ocijenjena loga staviti na društvene stranice projekta. Dali smo im 24 sata za glasovanje za prijedlog koji im se najviše sviđa. Borba je bila napeta i do samog završetka dva predložena loga su bila izjednačena. Na kraju ih je dijelilo tek 2 boda razlike. – izjavila je koordinatorica projekta, profesorica Antonia Puharić.

Pobjednički logo osmislio je učenik Filip Tomaš, a autorice druga dva nagrađena loga su bile učenice Paulina Čobrnić i Ema Mujagić.

Učenici su bili posebno uzbuđeni kad su saznali rezultate natječaja, a upriličena je i mala svečanost u školskoj knjižnici pri dodjeli nagrada na koju su pozvani i sponzori.

Pobjednik je za nagradu odabrao večeru za dvoje u restoranu Maka, Tea Šarić je u ime Apfel Arene uručila nagradu učenici Paulini Čobrnić, a Tamara Buvinić u ime naklade Ljevak učenici Emi Mujagić.

-Zahvaljujemo sponzorima Apfel Areni, restoranu Maka i nakladi Ljevak koji su bili dodatan kotačić u motivaciji za prijavu. Apfel Arena donirala je mjesečnu članarinu u teretani, restoran Maka večeru za dvoje, a naklada Ljevak vrijedan poklon paket knjiga s hit naslovima. Sretni smo što su podržali projekt i nesebično uskočili s vrijednim nagradama- kazali su iz SŠ fra Andrije Kačića Miošića.

Pobjednički logo kao i fotografije s dodjele možete vidjeti u galeriji.

MD/ foto SŠ fra Andrije Kačića Miošića