– U Splitsko-dalmatinskoj županiji u utorak je 24 novozaraženih koronavirusom i to najviše iz Splita – šest osoba, u Imotskom i Makarskoj ih je troje, u Kaštelima, Runovićima i Klisu dvije osobe i po jedna osoba iz Brela, Podbablja, Podstrane, Prološca, Runovića i Zmijavaca.

Uz 24 novooboljelih iz Splitsko-dalmatinske županije, od ukupno 433 obrađena testa, još je osam osoba iz drugih županija koji su testirani u Splitu pozitivno na Covid infekciju i to četiri osobe iz Zagreba, dvije osobe iz Osječko-baranjske županije županije i po jedna osoba iz Krapinsko-zagorske i Brodsko-posavske županije, izvijestio je u utorak Županijski stožer Civilne zaštite

Od 24 novooboljelih s područja Splitsko dalmatinske županije, 11 osoba su kontakti prethodno oboljelih osoba dok se ostali novooboljeli epidemiološki obrađuju, priopćili su iz Stožera.

Oglas

U Splitsko-dalmatinskoj županiji 561 osoba je u samoizolaciji. U splitskom KBC-u 18 Covid pozitivnih osoba je na bolničkom liječenju, a jedan pacijent je respiratoru.

U karanteni su četiri strana državljanina.
Hina / foto M.D