Udruga Mike, uz inicijativu i provedbu akcije u djelo od strane Mirka Buljana, za Božić je razveselila obitelj Mile Buljan iz okolice Imotskog, a koja se početkom prosinca obratila udruzi za pomoć.

– Hvala svima koji ste sudjelovali u još jednoj akciji prikupljanja pomoći. Veliko hvala Mirku Buljanu što je akciju pokrenuo i pobrinuo se da sve stigne na pravu adresu i jedno posebno hvala djeci iz vrtića Pčelica i teti Milena Kuran na njihovim donacijama i predivnim božićnim čestitkama. Divno je znati da u našem gradu rastu takva empatična i draga djeca, to nam vraća vjeru u budućnost, objavili su iz Udruge Mike obavijestivši da je donacija predana.

Posjetit ćemo da se u inbox udruge Mike s molbom za pomoć javila gospođa Mila Buljan koja se nalazi u izrazito tužnoj i teškoj životnoj situaciji. Gospođa Mila je, naime, nesretnim slučajem postala samohrana majka petero maloljetne djece. Četiri dječaka i jedna djevojčica su ostali bez oca.

Oglas

Donacije su se  prikupljale do 20.prosinca, no ako netko i dalje želi pomoći, može to učiniti uplatom na račun (IBAN: HR6623400093234818188B, IC / SWIFT – Privredna Banka Zagreb: PBZGHR2X).

M. D. /foto Udruga Mike