Ceh ugostitelja Udruženja obrtnika Makarska organizira edukativno druženje nutricionista i ugostitelja /obrtnika s Makarske rivijere, koje će se održati u utorak 24. siječnja, od 19 sati u restoranu Arta Larga by Gastro Diva.

Tema predavanja je Gluten u ugostiteljstvu, te obrađuje pitanja što ️to je uopće gluten, je li u pitanju trend ili stvarna potreba, kao i kako postupati sa gluten free proizvodima i namirnicama a da se ne ugrozi bolesnika (celijakičara) ?Odgovore na ova i druga pitanja dati će nam nutricionistkinja Tihana Pašalić čiji Nutricion care by Tihana odnedavno posluje u sklopu Medicinski centar Apfel Arena.

U nastavku večeri slijedi druženje i diskusija o izazovima u ugostiteljstvu i gastronomiji, kako bismo što uspješnije planirali novu temu našeg budućeg edukativnog druženja – najavljuju iz Ceha ugostitelja. Edukacija je besplatna za sve ugostitelje obrtnike. Za više informacija možete se obratiti na mail: [email protected] hr ili telefonski na broj 091 4976 746 -pozivaju organizatori.
MD/foto MD

Oglas