Kako smo ranije najavili, u organizaciji Udruženja obrtnika Makarska, 25. studenoga će biti održana besplatna edukacija “Moć ekrana -sve komponente digitalnog marketinga”, koja će se održati 25.11.2021 godine u hotelu “Miramare”od 18 do 20 sati. Iz Udruženja obrtnika Makarska javljaju o velikom interesu za edukaciju:

“Najavljena edukativna prezentacija bilježi veliki interes sudionika te će se stoga održati u skladu sa pravilima Stožera vezanim za organizaciju okupljanja većih od 50 osoba: To znači slijedeće:
Ulaz na prezentaciju biti će moguć isključivo uz predočenje Covid potvrde. U slučaju potrebe testiranja, isto možete napraviti u blizini hotela Miramare, neposredno prije same prezentacije, na lokaciji: stomatološka ordinacija dr Franka Radić Jakir, Kralja Tomislava 17, Makarska (iznad gradskog muzeja i ureda TZ).Testirati se možete od 17 h (molimo doći na vrijeme) a cijena testa iznosi 50 kn.

Organizator Udruženje obrtnika Makarska zahvaljuje svima na potvrđenom interesu i još jednom podsjećaa da svoje prijave izvršite na mail adresu: [email protected]” – poručuju organizatori.
MD/foto MD

Oglas