Pisali smo već o sramotnom činu krađe, kada je poznatoj makarskoj atletičarki Klari Andrijašević, na juniorskom kupu u Zagrebu prošloga tjedna, ukradena vrećica s novom opremom. Priča je dobila svoj nastavak. Naime, nakon što je objava o ukradenom sprinericama i dresu puno puta dijeljena na Facebooku, podrška i pomoć počela je, kaže Klarin trener Stjepko Vodanović, stizati iz cijeloga svijeta, ili je barem najavljena.

– I zato ćemo po prvi put pokrenuti ovu akciju za pomoć Klari i AK Sv. Marko. Ova situacija je pokazala da nismo sami i da nismo mali i zato Vam najveće hvala. Inače kao klub brojimo oko stotinjak članova, redom su to djeca od vrtića pa do srednje škole. Odlazimo na sva natjecanja na Dalmatinskoj ligi kao i na Prvenstva Hrvatske i ostvarujemo super rezultate. Ali se isto borimo naravno kao većina klubova sa svim problemima, naravno to su najčešće problemi financijske prirode.

Tako da ćemo sva prikupljena sredstva utrošiti u sređivanje našeg malog prostora na Sportskom centru koji je u jako lošem stanju i naravno, za pomoć naših malih i velikih sportaša i našoj najboljoj atletičarki Klari Andrijašević.

Oglas

Unaprijed vam svima zahvaljujemo na svim donacijama koje želimo da budu u vašim mogućnostima, jer znamo da nikome nije lagano u ovim teškim vremenima – pozvao je trener u pomoć.

M. D.