Danas će biti objavljena konačna lista za upise u dječji vrtić,  potvrdila nam je Marina Šprajc, ravnateljica Dječjeg vrtića Biokovsko zvonce. Stoga još uvijek nije poznat točan broj neupisane djece koje je nakon prve objavljene liste u srpnju bilo čak 102. Podsjetimo da je Upravno vijeće nakon toga donijelo odluku o poništenju Rješenja za upis u DV.

Na tiskovnoj konferenciji tom je prilikom rečeno da se ne očekuje neka promjena glede brojki nego da će se naprosto izmijeniti redoslijed. Također je tad upozoreno da komisija nije imala kompletnu dokumentaciju referirajući se primarno na zdravstveni status djece te napose cijepni status, što je, kako su naglasili, obveza priložiti.

Inače, nakon što je u srpnju gradonačelnik Zoran Paunović rekao kako će novi dječji vrtić biti završen do sredine rujna novih informacija za sada nema. Upit o tomu smo poslali na adresu Grada Makarska te čekamo odgovor.

Oglas

Ravnateljica Šprajc veli kako su vidljive promjene na objektu.

– Stoga vjerujem i dalje da će se vrtić otvoriti tijekom jeseni. Čini se da ćemo više o temi otvaranja vrtića znati početkom rujna i od stručnjaka koji nadzor vode dobiti sve potrebne informacije na vrijeme, rekla nam je Šprajc.