Posljednji brifing gradonačelnika Zorana Paunovića i zamjenice Antonie Radić Brkan s novinarima donio je nastavak priče oko nekoliko zanimljivih tema, načetih još tijekom proteklih desetak dana. Između ostalog, Zoran Paunović osvrnuo se tako na napredak po pitanju problema s ovogodišnjim upisima u vrtić Biokovsko zvonce gdje je, kada smo posjednji put provjeravali, bilo 46 djece koja ne ispunjavaju propisane uvjete za upis .

-Problem s vrtićem postoji niz godina, pokušava se riješiti i vjerujem da će biti apsolutno riješen izgradnjom novog vrtića koji bi trebao biti dovršen do kraja godine, nakon toga i opremljen te do početka iduće ‘vrtićke godine’ i spreman za djecu – kazao je Paunović, koji je dodao da je po pitanju ovog problema održan sastanak s ravnateljicom Anelom Židić. I to, pohvalio se, konstruktivan.

– Moram reći da smo imali stvarno konstruktivan sastanak s ravnateljicom i njeni napori su za pohvalu. Vjerujem da smo blizu rješenja. Isto tako moram pohvaliti napor Razvojne agencije MARA, koja je osigurala nastavak projekta Zvonce za obitelj je najbolji prijatelj, što će omogućiti trećeg odgajatelja i povećanje broja djece po skupinama – kazao je gradonačelnik, dodavši da će Grad uskoro izići s više detalja, nakon što bude postignuto potpuno rješenje.
O.Franić

Oglas