Nakon što su prije tjedan dana poražen u Biogradu na moru (1:0), pred Uraniom je novi natjecateljski izazov, i to protiv dubrovačkog GOŠKa.

GOŠK ove sezone ne stoji baš najbolje te se nalazi blizu donjeg dijela ljestvice, no Urania je u još težoj situaciji. Baškovođani unatoč dobrim igrama u nastavku sezone i dalje ne uspijevaju pobjeći s posljednje pozicije, te ih čeka grčevita borba za ostanak sve do posljednjeg kola. U prošlom kolu Urania je imala jako težak zadatak. Gostovanje kod biogradskog Primorca nikome nije jednostavno, pa je bilo jasno da će se Baškovođani morati dobro namučiti žele li ostati neporaženi. Iako su pokazali da su „tvrd orah“, nogometaši Uranie doživjeli su minimalan poraz i tako ostali na dnu ljestvice.

GOŠK je pak kolo ranije poražen kod Uskoka (3:1), stoga obje momčadi (i GOŠK I Urania) u ovotjednu utakmicu ulaze željne iskupljenja.
Jesenski dvoboj ovih klubova završio je gostujućim slavljem Dubrovčana, pa će Baškovođani dobiti priliku da im uzvrate istom mjerom.

Oglas

Motiva im definitivno neće nedostajati, a hoće li uspjeti u naumu da se kući vrate s „punim plijenom“ tek će se vidjeti.Utakmica je na rasporedu u nedjelju, 26.03. u 15:30 u Bapkoj Vodi.
D.Srzić/foto NK Urania