U nastavku vaterpolo sezone Galeba čeka izjednačena borba s ekipama iz donjeg doma, za hvatanje 7. i 8. mjesta koje vode u doigravanje. Tako u idućem 12. kolu, u subotu 6.ožujka, Makarani dočekuju KPK. Nakon toga su slobodni jedno kolo, potom u 14. idu u goste Zadru 1952, zatim u goste OVK POŠK-u, a u 16. igraju domaću utakmicu protiv Medveščaka.

Nadolazeći ogled protiv KPK iz Korčule najavio je igrač Galeba Ivan Rašić na klupskim stranicama:
-Stigli smo napokon do dijela prvenstva kojeg smo svi iščekivali, ali i sa manje bodova nego što smo se nadali. Raspored nam se sada malo i poklopio, sada kada praktički moramo ostvariti sve pobjede da bi sigurno ušli u play-off doigravanje za prvaka.

U subotu nam dolazi momčad s Korčule,legendarni KPK koji je “debitant”od ove godine u Prvenstvu Hrvatske.Oni su ekipa za koju smatram da naravno uz nas spada medu 8 najboljih (uz dužno poštovanje prema Medveščaku,Pošku i Zadru).

Imaju spoj mladosti i iskustva pa tako imaju između ostalih i iskusnog i vrhunskog igrača Marina Bana od kojeg sigurno mogu puno toga naučiti, tu su još od iskusnijih Matutinović i Buconić na koje će sigurno trebati najviše paziti,tu su i odlični mladi igrači sa Korčule.Očekujem jednu tvrdu mušku utakmicu,ali ovaj put s našom pobjedom.

Žao mi je što nema gledatelja,jer će to bit sigurno zanimljiva utakmica.Mi smo malo skupili glave,dogovorili se kako ćemo i na koji način dalje,atmosfera u ekipi je odlična. Svim silama ćemo napasti 7. i 8. mjesto i napravićemo sve da tako i bude ,a sve ostalo smatram neuspjehom – kazao je Rašić.

M.D. / foto VK Galeb