U subotu, 25 siječnja u restaurantu & wine baru Del posto, Grand hotela Slavia dočekat će vas sasvim neobičan spoj: večer Balaševića na kojoj će tribute band Neki Novi Klinci izvoditi najveće hitove Đorđa Balaševića i gastro večer za koju će se pobrinuti Mario Obrovac ex Chef zagrebačkog japanskog restorana Takenoko.

Ovim gastro music eventom započinjemo sushi vikende restauranta i sushi bara „Matrioška“ u restaurantu i wine baru Del posto koji će trajati sve do službenog otvorenja jedinog baškovoškog restauranta sa sushi barom Matrioške. Grand hotel Slavia u jesenskim i zimskim mjesecima je postala centar događanja Podbiokovlja. Spajajući gastro koncepte s odličnim izvođačima privlači publiku željnu vrhunske hrane i odličnog provoda.

Oglas

Pomno isplanirani gastro eventi i nakon njih gastro tjedni, te wellness i spa centar Fontana privlače goste u destinaciju čiji su glavni aduti sunce i more. Nakon Večeri Balaševića, 1 veljače održava se večer Slavonije i Baranje na kojoj gostuju Iločki podrumi sa svojom bogatom paletom vina, a za menu je zadužen chef restorana s Principovca, dok će se za glazbeni ugođaj pobrinuti bend Dyaco i Indira Forza. Ovime počinje gastro tjedan Slavonije i Baranje u kojem ćemo ponuditi izbor tradicionalne hrane slavonskog i baranjskog podneblja.

Pozivamo vas ljubitelje, kako odličnog zalogaja i kapljice, tako i glazbenog i plesnog doživljaja da se pridružite ovim događanjima.

M.D.