Veliki Apfel Arena turnir u bućanju sinoć je, nakon puna tri mjeseca trajanja, dobio i svoj spektakl za kraj – finalnu večer odigranu u izvrsnoj atmosferi, u kojoj je ekipa Studenca (Mate Pavešković i Ivan Žuljević) slavila protiv ekipe Gogo Apfel (Ante Klinac, Marko Erceg, Goran Tolj) te osvojila naslov najboljeg, ali i nagradu od 2000 eura. Treće mjesto osvojila je ekipa Wurth Ribičić (Marin Ribičić i Viktor Sabljić).

Nagrade su im uručili predstavnici sponzora turnira: Branimir Kević, regionalni voditelj Podravke, Željko Dropulić, prodajni predstavnik Badela, Nenad Masić, regionalni voditelj prodaje Heineken Hrvatska te Kristijan Dugandžić, vlasnik agencije Makarska Turistik.

Nakon završetka natjecanja druženje je u dobroj atmosferi nastavljeno uz koncert Matka i Brane, pa su sudionici i gledatelji u mediteranskom vrtu Apfel Arene ostali uživati do sitnih noćnih sati.

Oglas

– Ovom prilikom, izražavamo duboku zahvalnost svima koji su podržali ovaj turnir, kao i svim sudionicima na njihovom trudu i predanosti te sponzorima turnira s naglaskom na glavne sponzore Podravku, Badel i Heineken koji su imali ključnu ulogu u održavanju ovog turnira.Zatvara se poglavlje 1. Apfel Arena turnira u bućanju, no oči su već uprte u buduće sportske događaje i slavlja koja će nas čekati – priopćili su iz Apfel Arene.
MD/foto Apfel Arena