Iz Božićnog grada javljaju da je samo još nekoliko dana preostalo do kraja velikog Giveawaya u kojem najbolja fotografija osvaja vikend za dvoje u bilo kojem Valamar hotelu u Hrvatskoj s četiri zvjezdice:

“Osvoji Vikend za dvoje u bilo kojem Valamar hotelu u Hrvatskoj s četiri zvjezdice, a sve što trebaš napraviti je fotografirati najbolju fotografiju Božićnog grada.

S toga, na tebi je da:
Odeš u Božićni grad s ekipom!
Uhvatiš najbolje trenutke sa svojom kamerom…
Odabereš fotografiju koja ti se sviđa i podijeliš je na svom INSTAGRAM ili FACEBOOKU profilu, uz check in Božićni Grad – Makarska i OBAVEZNI hashtag #BOZICNIGRAD #MORSKIADVENT
U opisu fotografije napišeš – #OSJETICAROLIJU morskog adventa
Označiš Božićni grad na svojoj fotografiji i lajkaš stranicu Božićni grad Makarska
Pričekaš proglašenje dobitnika

Oglas

Natječaj traje do 31.12.2021. do ponoći, a pobjednike očekuje vikend za dvoje u bilo kojem Valamar hotelu u RH s četiri zvjezdice!
Tri najbolje fotografije ćemo objaviti na FB i IG profilima Božićnog grada. Nagradu će, po vašem izboru, dobiti fotografija s ukupno najviše likeova i shareova na Instagramu i Facebooku.

UKLJUČI MAŠTU, fotografiraj najbolju fotografiju i opusti se u jednom od Valamarovih hotela sa **** zvjezdice i periodu od 1. siječnja – 1. svibnja 2022. godine” – poručuju iz Božićnog grada.

MD / foto FB