Početak lipnja bio je rezerviran za veslanje.Na zagrebačkom Jarunu okupili su se ponajbolji hrvatski veslači i veslačice, a među njima su se našli i predstavnici VK Biokova. Naš klub osvojio je ukupno šest medalja i tako nastavio uspješnu sezonu.

Ponajbolji kadetski dvojac VK Biokova, Niko Krivić i Stipe Ursić, izborili su čak dva finala. U disciplini četverac doveslali su do srebrne medalje, dok su kasnije u dvojcu zauzeli peto mjesto. Uspješna je bila i naša ženska posada. Marina Ivanac i Ela Čović našle su se u sastavu juniorskog četverca, u kojem su na kraju doveslale do brončane medalje.

Uspješnom danu VK Biokova priključili su se i Toni Andrijašević i Niko Ćulav. Ponajbolji klupski juniorski tandem još jednom je pokzao sve svoje kvalitete izborivši novo finale. Međutim, konkurencija je ovaj put bila prejaka te su naši dečki osvojili peto mjesto. No, s obzirom da su u utrci nastupile i četiri posade hrvatske reprezentacije, ovaj rezultat je itekako dobar.

Oglas

Na regati su još sudjelovali i Ivan Borić (inače jedan od trenera) i seniorska Azra Razvalić, te su i oni uspjeli doći do odličja osvojivši dvije medalje u samcu i mixu.
Dora Srzić / foto VK Biokovo