Na Digilab NSK Podcasti kanalu na YouTubeu kao i na svim relevantnim aplikacijama i servisima za audio sadržaj kao što su Spotify, Deezer, Google Podcasti i Podbean slušati možete čak šest novih podcasta.

Jedan od njih je i podcast Beli Zagreb Grad, svojevrsni nastavak istoimenog projekta, koji na društvenim mrežama postoji još od 2017. godine te portala koji je Barbara Grgić pokrenula netom nakon prošlogodišnjeg potresa u Zagrebu.

U četvrtoj epizodi podcasta Barbari se pridružio Makaranin sa zagrebačkom adresom, glazbeni producent – Antonino Šimić.

Oglas

Antonino Šimić jedan je od najperspektivnijih domaćih producenata, utemeljitelj je i voditelj zagrebačkog Greenwood Studija. Koji je prvi instrument koji je naučio svirati? Kako su se na njegovom reportoaru u jednom trenutku našli Eminem, Thompson, Metallica i Azra? Zašto je trčao za Draženom Zečićem u Makarskoj? Kako je kao student započeo suradnju sa Srđanom Sekulovićem Skanskijem na albumu “Ćiribu Ćiriba” Psihomodo Popa? Jesu li glazbene nagrade pravedno dodijeljene? Kako izgleda jedan radni dan u životu glazbenog producenta? Je li očekivao toliki uspjeh “Apaša” grupe BluVinil? Sluša li streaming servise ili pak više naginje k pločama? Hoće li uskoro na hrvatskoj glazbenoj sceni doći do potpunog obrata i s kime bi s hrvatske glazbene scene želio surađivati doznajte u četvrtoj epizodi podcasta Beli Zagreb Grad.

MD/foto: press