VIOLETA Grupa
Marea Alta Makarska

Otvaranje novih investicija i projekata u turizmu u Hrvatskoj na području Baške Vode, Makarske i Sinja, zahtjeva proširenje postojećeg odjela Građevine.
Stoga smo u potrazi za odgovornim, komunikativnim, i timski orijentiranim zaposlenicima.

– Diplomirani inženjer građevine sa položenim stručnim ispitom (m/ž)


-Diplomirani inženjer/Inženjer građevine (m/ž), bez iskustva

Mjesto rada: Baška Voda/Makarska te po potrebi dolazak u sjedište Uprave u Grudama.

Opis posla: samostalno vođenje građevinskih projekata visokogradnje od ideje do realizacije, sudjelovanje u izradi projekta, izrada troškovnika, realizacija i praćenje organizacijskih, terminskih i financijskih planova gradilišta, organizacija i kontrola izvedbe radova u pogledu rokova, kvalitete i troškova, suradnja s izvođačima te vođenje i nadzor gradilišta.

Uvjeti: Tražimo diplomiranog inženjera građevinarstva VSS ili inženjera građevinarstva VŠS, koji poznaje rada na računalu (AutoCAD, ArmCad, MS Office paket). Poželjno je poznavanje i ostalih alata iz struke, ali nije uvjet. Naš kandidat ima organizacijske sposobnosti kao i sposobnost samostalnog odlučivanja i samostalnosti u radu te je ustrajan i predan ostvarenju zadanih ciljeva.

Nudimo priliku za profesionalnim razvojem, adekvatna primanja i stalni radni odnosa. Radi se u prijateljskom radnom okruženju gdje se cijeni svaki pojedinac te ima podršku nadređene osobe i uvođenje u projekte i procedure tvrtke
Zainteresirani kandidati se mogu prijaviti putem sljedećeg linka:
https://violeta-doo.talentlyft.com/o/lE7/apply
Prijavi se i pridruži našem timu!

Natječaj ostaje otvoren do 10.04.2021.
Kandidati koji uđu u uži izbor biti će obaviješteni kako bi mogli pristupiti testiranju i prvom krugu razgovora.

Vaša Violeta!