Upravo dugogodišnja vjernost velikog broja gostiju jedna je od velikih odlika makarskog turizma,a već godinama se Grad i Turistička zajednica javno zahvale onima koji napone značajne ‘obljetnice’što se tiče dolazaka na naše područje.

Tako je bilo i danas u prostoru gradske vijećnice gdje su gradonačelnik Zoran Paunović i zamjenica Antonia Radić Brkan primili mađarski bračni par Zoltan i Zsuzsanne Szadvarine koji ljetuju kod nas već 20 godina za redom,a došli su sa svojom redovitom domaćicom, Sonjom Drviš,kod koje dolaze od 2003.godine.

– Tu sam da vas iskreno pozdravim u ime Grada Makarske i zaželim vam svu sreću i ugodan boravak. Jako mi je drago upoznati ljude koji su toliko zavoljeli Makarsku da dolaze iz godine u godinu – kazao je Paunović,koji im je u ime Grada uručio i prigodan poklon.

Mađarski turisti kazali su kako su upravo kod nas pronašli nešto što ih uporno vraća svakog ljeta,kazavši da ljepšeg kraja do sada nisu vidjeli,ali niti upoznali tako ljubaznu domaćicu poput gospođe Sonje.
O.F./foto O F.

Oglas