Vrgorački gradonačelnik Ante Pranić oglasio se na društvenim mrežama zanimljivom objavom, koja se očito odnosi na problem narkotika u Vrgorcu. Pranić je, naime, naložio liječnički pregled i kontrolu na opojna sredstva pripadnika DVD Vrgorac, te pozvao MUP “da se aktivira”. Objavu prenosimo u cijelosti.

-Dosta! Nakon određenih reakcija građana, danas sam dao nalog zapovjedniku naših vatrogasaca da svi u DVD-u koje financiramo javnim novcem obave izvanredni liječnički pregled i kontrolu na moguće prisustvo nedozvoljenih opojnih sredstava.

Iako je današnji nenajavljeni pregled bio obavezan, pregled nisu obavili baš svi iz njima znanih razloga. Pohvaljujem većinu koja se odazvala i zadovoljila rezultatima. Ovo je druga nenajavljena kontrola nakon prve provedene u ožujku. Nakon žutih kartona, idu crveni pa kome pravo, kome krivo.

Oglas

Nemam ovlasti u radu DVD-a, ali dok sam gradonačelnik ne mislim financirati one koje izbjegavaju testove, a još manje više biti slijep kraj zdravih očiju. I ne samo to…ovaj status pročitat će mnogi pa ću biti do kraja jasan. Do sada sam molio odgovorne u MUP-u da krenu rješavati problem narkotika na našim ulicama. Granično smo mjesto.

Krenite u akcije i prestanite voditi politiku nezamjeranja u malom gradu inače je pitanje vremena kada će se pojaviti još jedan “Filip Zavadlav.”-objavio je Pranić.
M. D. /foto TZ Vrgora