Četvrtu godinu za redom, u organizaciji agencije RICERCA MERCATO, tijekom ožujka i travnja 2020. godine, u devet hrvatskih otočnih i obalnih gradova, održat će se Wine Vip Event – Međunarodna konferencija vrhunskih vinskih znalaca.

Wine Vip Event i ove će godine, na svih devet destinacija, okupiti vrhinske enologe, vinare i vinogradare, edukatore i vodeće lokalne proizvođače gastronomskih delicija, ali i ugostitelje, hotelijere i turističke djelatnike koje Wine Vip Event povezuje kako bi u zajednički unaprijedili kvalitetu ponude i usluge te istovremeno promovirali lokalne proizvođače.

Osnovni cilj Međunarodne konferencije vrhunskih vinskih znalaca – Wine Vip Event je edukacija, podizanje kvalitete usluge i međusobno povezivanje proizvođača/ponuđača i ugostiteljsko-turističkog sektora.
Upravo su te ciljeve prepoznali i Ministarstvo turizma, Ministarstvo poljoprivrede te Hrvatska obrtnička komora.

Oglas

Međunarodna konferencija vrhunskih vinskih znalaca – Wine Vip Event ove će se godine održavati u ovim gradovima i hotelima:

• Zadar hotel KOLOVARE 05.03.2020.,
• Primošten hotel ZORA 11.03.2020.,
• Poreč hotel PARENTIUM 17.03.2020.,
• otok Krk – Malinska hotel MALIN 19.03.2020.,
• Dubrovnik hotel SHERATON 02.04.2020.,
• Rijeka hotel BONAVIA Plava Laguna 14.04.2020.,
• Makarska rivijera – Tučepi TUI BLUE JADRAN 16.04.2020.,
• Split hotel PARK 28.04.2020. i
• otok Pag – Novalja hotel OLEA 30.04.2020.

U sklopu Wine Vip Eventa održavat će se predstavljanje izlagača uz stručno vodstvo sommeliera Filipa Savića,.
Radionice i prezentacije voditi će vrhunski međunarodni i hrvatski predavači, sommelieri, barmeni i MasterChefovi, među njia su i : Mira Šemić, Dragan Jovanović Mario Meštrović, Deniz Zembo, David Skoko, Filip Savić, Jure Andrijašević, Zoran Lukić, Suvad Zlatić SUWI, Filip Sarilar, Darjan Urdih, Damir Modrušan, Luka Dančulović i mnogi drugi.

Program Wine Vip Eventa održava se u poslijepodnevnim satima ( od 14.00 do 20.00 sati), a nakon službenog djela programa sllijedi kruna događanja – tradicionalna degustacijska edukativna večera sljubljivanja hrane i vina.

U event i ove godine organizator je uključio Ugostiteljske škole kao i visoku školu ASPIRA s ciljem promocije ugostiteljskih zanimanja.

Molimo sve zainteresirane da se, a zbog lakše organizacije i ograničenja prostora, unaprijed akreditiraju slanjem kratkog dopisa na [email protected] .
Napominjemo da ulaz bez akreditacije/ pozivnice neće biti moguć.

M.D.