Sunčan dan u Makarskoj, idealan za tenis, donio je mnogo kvalitetnih mečeva, ali i jednu tužnu vijest. Nažalost, Hrvatska je ostala bez predstavnica nakon što je Ana Konjuh predala svoj meč Talijanki Jasmine Paolini.

Ana je kroz karijeru imala puno problema s ozljedama, nadamo se da se ne radi o nečemu ozbiljnom, želimo joj brz oporavak.

Prva nositeljica Čehinja Linda Noskova izgubila je od sjajne francuske tenisačice Diane Parry s 2:1 u setovima (6:1, 6:7, 3:6), dok je egipatska tenisačica Mayar Sheriff bila bolje od Kineskinje Yuan s 2:0 (6:3, 7:6).

Oglas

U zadnjem dvoboju dana Ukrajinka Kateryna Baindl je poražena od Slovakinje Rebecce Sramkove nakon dugačke bitke koja je trajala više od tri sata. Na kraju je Sramkova slavila sa 2:1, po setovima je bilo 6:7, 7:5, 5:7.

Danas s početkom u 15:30 na rasporedu su mečevi polufinala u pojedinačnoj konkurenciji, a u 19:30 finale parova u kojem igraju Čehinje Anna Sisková i Renata Voráčová protiv Estonke Ingrid Neel i tajvanske tenisačice Fang Hsien Wu.
Foto: WTA Makarska Open