Zajedničko predstavljanje Turističkih zajednica Makarske Rivijere, Imotskog, Vrgorca i Parka prirode Biokovo u Mariboru, prvo takvo nakon 2005.godine, izazvalo je ogroman interes najvećih slovenskih radijskih, novinskih i televizijskih kuća.

U organizaciji najveće slovenske turističke agencije „Relax turizem“ predstavnici naše destinacije sudjelovali su na novinarskim konferencijama, radijskim emisijama kao i na završnoj večeri koju je pohodilo više od 400 Slovenaca, te pokušali približiti svima ponudu
ljepota i aktivnosti koje skriva naša destinacija.

– Uz domaći pršut, domaće vino i slane inćune svi su pomno slušali o našoj destinaciji, postavljajući brojne upite. Delegaciju naše destinacije osobno je primio i direktor za turizam u Mariboru, potvrdivši kako je Slovencima Makarska Rivijera oduvijek bila među najomiljenijim destinacijama.

Oglas

Nema sumnje kako će nakon trodnevnog predstavljanja destinacije u Mariboru koji je bio izuzetno kvalitetno medijski popraćen broj slovenskih turista već ove sezone zabilježiti značajan porast- poručuju predstavnici Makarske rivijere, Imotskog i Vrgorca.
MD/foto: PR