Savjetovalište Lanterna već drugu godinu nastavlja sa svojim projektom Zajedno smo jači, podržanim od Ministarstva znanosti, a namijenjenim osobama sa zdravstvenim teškoćama, suočenim s dijagnozama poput malignih, kroničnih nezaraznih, rijetkih i zaraznih bolesti kako bi u radu sa stručnom osobom, psihologom i psihoterapeutom pomogli sebi dovesti svoj život ponovo u zadovoljavajuću životnu ravnotežu odabirom novih uspješnijih oblika ponašanja.

-Često nismo ni svjesni koliko naš način razmišljanja i vjerovanja te u skladu s tim i odabir našeg ponašanja može biti poguban za naše kako tjelesno tako i mentalno zdravlje. Kako to promijeniti i što možemo činiti bolje kako bi naš život postao bolji i kvalitetniji mogu vam pomoći stručnjaci Savjetovališta Lanterna koji su tu za vas kad god je to potrebno.

Savjetovalište Lanterna nudi čitav niz besplatnih usluga od savjetodavnog i terapeutskog rade, sudjelovanje u edukativnim grupama samopomoći temeljenim na uvjerenjima Teorije izbora i kreativne radionice art terapije Misli u boji. Osim toga postoji mogućnost volonterskog uključenja u rad udruge kroz različite projektne aktivnosti, naravno sve u skladu sa sposobnostima i afinitetima volontera.

Oglas

Kroz svoj rad Savjetovalište Lanterna kontinuirano apelira na podizanje svijesti građana o važnosti očuvanja kako tjelesnog tako i mentalnog zdravlja te na važnost pravovremenog traženja pomoći u situacijama kada je pomoć potrebna, pozivaju iz Lanterna.

Ako želite zakazati termin za razgovor možete se javiti na broj telefona 021/616992 ili na email [email protected]

M. D. /foto Pixabay