Uz rasplesane turiste, poznatu atmosferu i veliki broj posjetitelja u ponedjeljak je na Plišćevcu održana i posljednja Ribarska večer za ovu sezonu. U organizaciji Turističke zajednice i u suradnji s PŠRD Arbun, vjerojatno najstarija naša turistička fešta ovog je ljeta pronašla novi/stari dom nakon što je prethodnih godina, i s nešto drugačijom ponudom, održavana na makarskoj rivi. Predstavljen je pritom i novi koncept s ukupno četiri izdanja, održana uz šušur dobro posjećene pučke fešte, riblju ponudu pripremljenju u suradnji s makarskim udrugama, te cjelovečernji zabavni program i živu glazbu za posjetitelje.

– Vjerujem da smo u suradnji s Arbunom napravili drugačiji, bolji i autohtoniji koncept druženja i fešte na dalmatinski način. Sigurno je da će u budućnosti biti nekakvih promjena u programu, trudit ćemo se nadograditi ga, ali sam koncept Ribarskih večeri generalno ostaje ovakav u budućnosti – najavljuje direktorica TZ Makarska Hloverka Novak Srzić.

U proteklim tjednima i mjesecima događanja u Arbunu bilježili su i naši mobiteli pa vam možemo ponuditi i par video reportažica, uključujući i sinoćnju, a vjerujemo i da je dobar dio naših čitatelja posjetio barem jednu od ovoljetnih Ribarskih večeri, pa ćemo Vas rado pitati za mišljenje.
O.F./D.A.

Oglas