Dana 07.03.2020. u Đakovu održano je prvenstvo hrvatske u Pointfighting-u za starije kadete i seniore, te prvenstvo hrvatske u K1 za juniore i seniore. Naši Makarani su još jednom pokazali da pripadaju u sami vrh hrvatskog kickboxing-a.

U seniorskoj konkureciji u pointfighting-u nastupili su Kristina Ravlić, Jure Drlje i Thomas Matić. Posebno su se iskazali Kristina Ravlić i Jure Drlje koji su odličnim partijama deklasirali svoje protivnike i obranili prošlogodišnji naslov prvaka hrvatske, te osigurali mjesto u reprezentaciji.

Oglas

Ništa lošiji nije bio ni Thomas Matić koji se ovog puta morao zadovoljiti srebrom. U konkurenciji pointfighting-stariji kadeti nastupili su Toni Ursić, Leon Nola, Toma Rujak i Matea Lozić.

Leon Nola nakon dvije pobjede gubi u neizvjesnom finalu i ovaj put donosi srebro kući. Toni Ursić također nakon dvije pobjede gubi u finalu, no valja naglasiti da je Toni još mlađi kadet, a već se ravnopravno nosi sa starijim protivnicima. Toma Rujak ovog puta odnosi broncu, dok je naša početnica Matea Lozić nakon samo 2 mjeseca treniranja odlučila okušati sreću na prvenstvu Hrvatske.  Nažalost izgubila je prvu borbu no pokazuje velik potencijal.

U konkurenciji K1-juniori nastupio je naš David Jozipović. David po prvi puta ulazi u ring i u prvoj borbi atraktivnim nokautom prolazi u polufinale, gdje nakon nespretnog bloka dolazi do uganuća zgloba, te je u drugoj rundi morao predati meč. Ipak David je svojim nastupom zaslužio broncu.

M.D.  / foto KBK Mawashi